kuchyně a nábytek Plecitý & Plecitý

Rochlov u Nýřan č. 53, 330 23 Nýřany, tel.: 377 823 069, František Plecitý - mobil: 603 227 220, Martin Plecitý - mobil: 603 806 636, www.kuchyneplecity.cz, e-mail: plecitykuchyne@volny.cz

kuchyně a nábytek Plecitý & Plecitý
  • výroba a montáž kuchyní na míru
  • vestavné skříně, nábytek
  • interiérové montáže

Vážení zákazníci,

Abychom mohli stále zkvalitňovat služby pro Vás a dále z důvodů kapacity firmy, byli jsme nuceni vypracovat a zavést systém  v přípravě a zpracování zakázky, který by uspořil čas oběma stranám. 

Zákazník by si měl před návštěvou u nás připravit a ujasnit svou představu o stylu kuchyňské linky, jejím uspořádání včetně výběru různých detailů. Ve výběru Vám pomohou jak různé časopisy, tak i naše www.stránky. Je však samozřejmostí, že Vám rádi poradíme s výběrem materiálů, sestavou kuchyňské linky a budeme se snažit Vás upozornit na některá úskalí, která mohou při návrhu vzniknout.

Kuchyňské linky dodáváme jako kompletní zakázku (viz příloha ,něco na zamyšlení´ ) vč. dodání spotřebičů, dřezů, baterií, jejich montáže a zapojení. Jsme schopni dodat spotřebiče všech značek dostupných na našem trhu a rádi Vám pomůžeme při jejich výběru.

Při telefonickém kontaktu bude domluven termín Vaší návštěvy na naší provozovně. K předběžnému návrhu je třeba dodání  rozměrů místnosti, výška stropu, umístění oken, výška pod parapet, popřípadě foto nebo dodání plánů stavby.Čím srozumitelnější zaměření, tím bude přesnější předběžný návrh. 
Elektro a vodoinstalace by se měly provádět až po zpracování přesného návrhu kuchyně. V případě hotové instalace prosíme o její zaměření.
Předběžný návrh a cenová kalkulace bude zpracována dle Vámi udaných informací.
Každá zakázka je originál, nemáme pojmenovány sestavy kuchyní, ani rozděleny do kategorií kvality. Dle zadání Vaší představy, která se odvijí od výběru dvířkoviny, materiálu, úchytů, dojezdů, tlumení, výsuvů, spotřebičů, dřezů, baterií, osvětlení a dalších doplňků, bude připravena cenová nabídka přímo pro Vaši zakázku.

Jestliže se rozhodnete pro realizaci zakázky naší firmou a budete si jisti jejím přesným složením, bude další zaměření provedeno na místě zakázky. Zde budou dořešeny možné změny v předběžném návrhu k plně vyhovující  sestavě zakázky.

Při Vaší druhé návštěvě upřesníme změny, ke kterým došlo při zaměření a doladíme  výběr materiálů k výrobě zakázky včetně typů spotřebičů, dřezů, baterií, osvětlení a dalších komponentů.
Bude vypracována konečná kalkulace, určen přesný termín montáže a podepsána smlouva o díle. Závazný termín můžeme rezervovat až po podepsání smlouvy.

Zaměření elektro a vodoinstalace bude provedena po podepsání smlouvy. Při opačném postupu bude tato služba účtována zálohou 2 000,- Kč. Částka bude vrácena po podpisu smlouvy. Pokud nedojde k výrobě zakázky, záloha je nevratná.

Věříme, že tento postup nám usnadní vzájemnou komunikaci a spolupráci při realizaci Vaší zakázky.


 

 
Novinky

 

Kontakt

firma PLECITÝ a spol.

Rochlov 53, 330 23 Rochlov u Nýřan

IČO: 07728603  DIČ: CZ07728603

František Plecitý - mobil: 603 227 220 
Martin Plecitý - mobil: 603 806 636

web: www.kuchyneplecity.cz
e-mail: plecitykuchyne@volny.cz

Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies